Despre mine

Fotografia mea
Bucureşti, Romania
iubesc soarele cu razele lui, stelele in splendoarea noptii, florile…si chiar ploaia…are si ea misterul si romantismul ei…

miercuri, 8 februarie 2012

Plicul

- Scrie!
- Nu pot…îi zic eu şi îmi las ochii plecaţi în jos.
- Poţi, dar ţi-e frică… Încearcă să scrii. Te vei simţi mai bine, doar îti place să faci asta, eliberează-ţi mintea, eliberează-ţi corpul.
Îl văd cum se uită din milă la mine şi sufletul nu vrea să mai supraveţuiască. În câteva minute aud cheia rotindu-se în broasca uşii şi realizez că a plecat, că am rămas eu cu mine, noi două într-o cameră plină cu el.
În cele din urmă decid să nu-mi mai plâng de milă şi mă ridic. Mă îndrept spre bucatărie, iar acolo pe mica măsuţa mov, cel care a plecat mi-a lăsat micul dejun pregătit. Ce drăguţ! Alături găsesc şi un plic.
- Da, nu a avut curaj sa-mi spună că nu se mai întoarce şi mi-a lăsat mesajul în plic- primul gând care îmi trece prin minte. Nu deschid plicul, nu plâng, nu regret, nu… Savurez ultimele clipe cu el, micul dejun…
În cele din urmă îmi înfrunt teama şi deschid plicul. Rămân şocată. Cred ca o sa leşin.
“ Prostuţo, Te iubesc atât de mult. Am plecat la magazin după prajiturile tale preferate. Revin repede. Te pup”
Strâng plicul la piept, iar lacrimile nu încetează să curgă…

5 comentarii:

  1. MINUNAT!
    INDUIOSATOR, PANA LA LACRIMI :)
    FOARTE FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos sfarsitul pe care l-ai creat, cu bucurie, speranta, cu lacrimi, cu tot.
    Dar cel mai mult imi place... "Te vei simti mai bine, doar iti place sa faci asta, elibereaza-ti mintea, elibereaza-ti corpul."

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog