Despre mine

Fotografia mea
Bucureşti, Romania
iubesc soarele cu razele lui, stelele in splendoarea noptii, florile…si chiar ploaia…are si ea misterul si romantismul ei…

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Timpul asta alearga ca dementul :|


Morning…


O cafea? O tigara? Sa-mi aranjez parul ciufulit? Sa ma uit pe geam sa vad de e soare, de e primavara afara? Sau sa ma uit in calendar ce zi e azi?

Nu stiu cat e ora, dar stiu ca e dimineata…

Nu stiu ce se intampla pe biroul meu, vad doar ca e dezastru total: un laptop sta timid si furisat printre mormanul de hartii aruncate aiurea, scrise, taiate, botite; alaturi se mai ridica triumfator un alt rand de carti: economie, ecomony, economics, adica tot economie… Pfff…pe ordinea de zi proiecte…multe si d toate.

Iar timpul asta fuge, alearga ca dementul…

Si azi puteam sa fiu in parc sa citesc una dintre cele 2 carti artistice care stau si ele ratacite undeva pe biroul meu sau puteam sa fiu intr-un oras indepartat sa-i admir arhitectura, insa nu azi si maine si poimaine am de facujt curat pe biroul....



Weekend frumos Voua tuturor!

Un comentariu:

  1. economii..money,laci..nimic din astea are vreo importanta reala. .imi place ca citesti in parc. odata,si eu o faceam,la chindia acolo. Deh,eram mai mic,iar scoala, intr.a 12.a ma atragea f putin spre deloc :)
    E trist,cred,ca in toata nebunia asta,bani,posesiuni,alergaturi,uitam sa ne gasim timp si pt noi,sa iubim,sa cun oameni cu gandire sanatoasa .

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog